Spirituella kvällar Start 12/9 2024 (varannan torsdag)

Spirituella kvällar är tillbaka!!!

Personlig utveckling, expansion, stärk dig själv/din intuition och utforska dina spirituella sidor och var med i en härlig GEMENSKAP!

Varje träff kommer att ha ett tema som vi fokuserar på som berör frågor som kanske inte brukar komma upp vid middagsbordet;-)

Det kan exempelvis vara hur man kan följa sitt hjärta i större utsträckning, hur vi bygger vår inre styrka och även olika spirituella frågeställningar som vad tror vi om ett liv efter detta, guider, änglar etc.

Träffarna kommer att innehålla en guidad meditation eller övning som du sedan kan ta med dig hem och ha nytta av i vardagen. Det kommer att bli Light Language aktiveringar, healing, änglakort och annat spännande som vi vill utforska tillsammans!

Min vision är att vi ska stötta och stärka varandra, ge och få inspiration/styrka och dela värdefulla erfarenheter. Att vi ska utveckla våra spirituella sidor och vår intuition, expandera, få nya insikter och idéer. Det blir alltid väldigt mycket healing på de här träffarna och vi har mycket hjälp från andra sidan.

Det kommer att vara lekfullt och lättsamt samtidigt som vi djupdyker i olika ämnen. Att känna en varm gemenskap med andra likasinnade är SÅ viktigt och hjälper oss att växa. Varje gång vi ses skapar vi en kraftfull energi som kommer att höja vår vibration och vi kommer uppgraderas på ett energimässigt plan<3

Det kommer att bli så magiskt!
Känner du dig kallad?

Varmt välkommen!

När: Start Torsdagen 12/9 kl 18.30-20.30, Ojämna veckor
12/9, 26/9, 10/10, 24/10, 7/11

Var: Kungsgatan 32,  Borås Centrum
Anmälan: Maila mig på jenny@soulplanet.se,
Swisha 1890kr  till 123 183 8853
för att säkra din plats
Begränsat antal platser så anmäl dig idag för att säkra din plats;-)
Om mig:
Jag är utbildad i Global Yoga och är mental tränare/reconnective healer. Jag jobbar också med Dolores Cannons hypnosmetod och regression till tidigare liv (QHHT).
Mitt Light Language har aktiverats och jag använder det på flera olika sätt. Sedan 5 år tillbaka har jag en podcast med fokus på holistisk hälsa och spiritualitet, The Game Changers podcast.
Jag har haft ett flertal retreat med fokus på vårt välbefinnande och brinner för att så många som möjligt ska få leva ett härligt i kontakt med vårt hjärta.